Två skoldagar

Hejhej!

De senaste dagarna har vi haft ganska fullt upp, så bloggen har fått chilla lite. Sen tar det emot en hel del att blogga då wifi är så himla segt, tar en evighet att ladda upp bilder. Sitter faktiskt i korridoren utanför mitt rum nu eftersom internet är pyttelite bättre här ute.

Torsdag-fredag besökte vi skolan vi har ett samarbete med, Dago Kokore. Skolan är som väntat väldigt annorlunda, förutom väldigt långa dagar så går de i skolan 7 dagar i veckan.

 
Skolan äger en hel del kor, får och höns som fritt springer omkring på skolgården. Ibland springer dom in i klassrummen, det gör inget. Ett av fåren har en unge som bara är några dagar gammal, såååå söt.
Vi har fått vara med på lektioner, pratat med våra studiegrupper, gått på rundtur runt skolan, varit med på deras dagliga morgonceremoni och ätit lunch hemma hos en elev som heter Anne.
För att komma till Anne fick vi först gå på en bit på en grusväg, och sista biten fick vi gå i djungeln. 
Här är vi, minus Isabelle som tog bilden. Bakom oss står vår trogna buss som tar oss dit vill åka. Förstår inte hur den fortfarande kan vara hel, Kenyas trafik är galen, och likaså dess vägar. Att köra om i en grusig uppförsbacke med 7000 gropar är en självklarhet.
mormor

Hej bästa Elsa,
kul med alla bilder men inte så trevligt det du beskriver om bussen och vägarna men det är väl så det är därnere.
Verkligen en annan miljö,skolan och byggnaderna,skolans sk toalett inte minst! Vi har det verkligen bra i Sverige!
Hoppas att du piggat på dig nu och kan delta i resten av aktiviteterna,
BAMSEKRAMAR/mormor

Svar: Hej mormor! Japp, allt är väldigt annorlunda här nere :)
Mår fortfarande inte så bra tråkigt nog :/
Kram!
None None