Stockholm i mitt hjärta

Förlåt för hemskt dålig bloggning på senaste tiden, jag ska försöka bättra på mig! 
Igår var hela klassen på studiebesök i Stockholm. Jag vaknade alldeles för tidigt för min smak, närmare bestämt klockan 5, men kompenserade den förlorade sömnen med en tupplur mot Johannas axel på bussen. Detta resulterade i ett väldigt fint märke över mitt öga som inte försvann på sisådär två timmar. Under dagen i Stockholm gick vi på Östasiatiska museet, turistade i Kungsträdgården, stressshoppade, åt god mat, åt frozen yoghurt, och hälsade på i Riksdagen. Jag hade trott att Östasiatiska skulle bli det roligaste, men det var faktiskt besöket i Riksdagen som jag gillade mest av de två studiebesöken.
Jag hade tittat ut en cardigan och ett par shorts som jag hade tänkt köpa, men tyvärr fanns shortsen inte i storlek och cardiganen hittade jag inte alls. Jag kom alltså hem tomhänt, men det gjorde kanske inte så mycket då jag behöver spara pengar.
 
Nu ska jag dyka in i min hög av plugg igen, hejsvejs!

Gårdagen

Hade en helt ok kväll igår, inte superkul men inte heller supertråkig. Inte speciellt många bilder togs, så ni får nöja er med denna.
 
Idag har jag inte gjort mycket. Handlat lite, hängt med Lukas, pluggat. Resten av kvällen kommer att se ut på samma sätt: plugg tillsammans med Lukas. Kanske tar en promenix i finvädret också, vi får se.
Kommande skolvecka kommer att bli både lugn och stressig. På tisdag ska vi till Stockholm för studiebesök på Riksdagen och Östasiatiska museet, och på fredag är det Valborg vilket innebär ledighet. Stressen som kommer ligger i alla inlämningar som ska in och de kommande proven i franska. Men vi ska nog se att det blir finemang dethär.

Ett virrvarr av bilder

Lite smått och gott från de senaste veckorna. Jag har gått i skolan, ätit glass, tagit promenader, varit med Lukas, njutit av vädret och även tagit en och annan bild på mig själv.
 
Idag ska jag försöka göra klart några uppgifter som ska in den kommande veckan, tråkigt nog står jag ganska still på alla. Men ska jag som sagt iallafall försöka göra klart dom så att jag slipper stressplugga dagen innan inlämning. Ikväll ska jag först träffa ett gäng vänner, och sen ska vi ut på 50-dagars. Jag är supertaggad! Hoppas bara att det spelas bra musik. Spelas inte Anaconda ska jag ta mig ett seriöst snack med dj:n.