Efter regn kommer sol

Hela dagen har det regnat och blåst, men en stund efter åtta kikade solen äntligen fram och blåsten avtog. Jag drog på mig skorna och stack iväg på en skön promenad/joggingtur. Jag kom hem för bara en liten stund sen, och då gjorde jag iordning frukost (overnight oats, så himla gooottttt) och sitter nu och äter kvällsmat bestående av yoghurt m. granola och mammas nygjorda surdegsbröd. När jag flyttar hemifrån ska jag alltid baka surdegsbröd, finns inget godare bröd.
 
Den kommande veckan kommer att bli väldigt lugn, jag har få lektioner och på dom som jag har gör vi inte speciellt mycket. På lördag kommer Yu Jin hit (värdkusinen från Korea som just nu är utbytesstudent i Stockholm) och vi ska hitta på massa kul, längtar!!

Mors dag

På förmiddagen idag har jag mest suttit och ritat på ett kort som jag gav till mormor. Mamma fick inget då hon redan fått ett på sin födelsedag :) Jag blev inte så nöjd med resultatet, det ser inte alls ut som det vill och det blev konstigt med färgerna. Usch vad svårt det var att rita pioner. Vid 15.30 åkte vi till mormor och morfar och fikade och hade det mysigt. Grattis världens bästa mormor och världens bästa mamma på mors dag! <3
 

Paintball

Imorse följde jag med och sade hejdå till Lukas som nu är påväg till europa för en veckas resa med skolan. Jag är inte lite avis om man säger så, vill ocksåååå. Efter det fick jag skjuts hem, och sen gjorde jag inte något speciellt produktivt. Jag fotade (resultatet har jag redan lagt upp), ritade lite, hjälpte mamma hänga upp tvätt, chillade. En stund innan 16 kom Julia och hämtade mig, och vi åkte till paintballbanan i Kilafors. Där mötte vi upp resten av gänget och vi körde igång. Det regnade och blåste på en hel del, men det blev bara mer effektfullt då och det kändes som att man var hjälten i en cool actionrulle. Jag var jätterädd för första träffen då jag trodde det skulle göra ont, men det blev ingen första träff för mig. Min önskan gick i uppfyllelse! Ännu gladare över att inte blivit träffad blev jag när flera av de andra fick stora märken av kulorna. Paintballen var iallafall jättekul, jag gör det mer än gärna igen!
Några före och efterbilder på gänget. Efteråt var vi alla väldigt blöta och trötta, vissa åkte sen till max men jag åkte hem och åt middag tillsammans med mamma framför Barnmorskan i East End. Jag har nyss duschat, och nu ska jag kolla på film~~