Stockholm

I måndags åkte jag och Taine ner till Stockholm för att hälsa på Yu Jin en snabbis! Det var jättekul att träffa henne, och roligt att få vara i Stockholm också. När jag pratade mer Yu Jin märkte jag hur mycket jag glömt av koreanskan, vilket inte kändes så jättekul. Men det blir ju så när jag inte har någon att prata med, och sen har jag inte gjort något annat för att hålla den igång :)
Besöket invigdes med en sushilunch, mums! Sushi kan jag äta hur mycket som helst utan att tröttna på.
På måndagskvällen låtsades vi att det var lördag, så vi köpte godis och kollade på en film. För mig blev det dock inte speciellt mycket filmtittande, utan jag somnade ca 20 min in i filmen.
Tisdagsmorgon i väntan på tåget, gulligt.
Vi vandrade runt lite i Gamla stan där vi bl.a annat åt väldigt god lunch. Jag hittade också min favoritansiktstvål i där, blev glatt överraskad! Tror jag ska skriva ett inlägg om den :)
Vi stannade i Gallerian och åt god men väldigt dyr frozen yoghurt, fett ovärt.
Alldeles innan jag gick iväg till bussen, och Taine fortsatte vidare till Göteborg~
 

Svarta klackar

Har blivit dålig på att blogga senaste tiden, ska försöka bättra på det!
 
Idag försöker jag lära mig att gå i dessa babes, ska ha lärt mig tills på fredag!
När jag har på mig dessa väldigt höga klackar får jag mig ett smakprov av livet som en lång person. Skulle inte ha något emot att växa några centimeter :) Ibland får jag för mig att jag är ganska lång, men sen går jag brevid kompisar och då inser jag att så är inte fallet, haha.
 

Tappra riddare

Idag har jag sovit länge, och sen gått på stan med bro. Vi gick runt i massa affärer och hade det väldigt trevligt~ På torgboden hittade vi dessa snygga hjälmar för dom som vill vara riddare på halloween.
Asså haha, "magic boy" a.k.a manga-Harry Potter eller vadå? 
Provsminkning!!