Halvtid

Idag var det två veckor sen jag kom hit, och det är alltså lika många veckor kvar tills jag åker hem. Jag tänker inte ljuga och säga att jag inte längtar, för det gör jag. Jag vill helst åka hem nu på en gång. Men innan det är dags för hemfärd är det flera jobbpass kvar, och även två dagar i Paris. Ser såå mycket fram emot Paris, ska bli så himla kul att få se staden som syns överallt.
 
Idag har jag jobbat 7.45-11, dammsugade, vek tvätt, diskade, det vanliga. För resten av dagen har jag inte direkt några planer, kanske går och handlar.

Quimper

Idag jobbade jag 7.45-11.30, efter det passet var jag supertrött. Igår hade jag svårt att sova som vanligt, och vid 2 var det några snubbar som bestämde sig för att kasta sten och skrika utanför vårt fönster. Det var jättemysigt att vakna upp till det. Efter vi jobbat gjorde vi oss iordning, åt lunch och drog iväg till Quimper. Vi visste ca ingenting om Quimper, men personalen på vandrarhemmet hade tipsat oss om att åka dit, så då gjorde vi det. Quimper visade sig vara en fin stad med en hel del affärer, så vi spenderade flera timmar med att gå runt där. Vi kom hem för nån timme sen, trötta men nöjda.
Vid kl 17 började vi leta efter en restaurang, kl 18 fick vi nöja oss med ett val även fast det inte kändes helt rätt. vi hittade en restaurang som såg jättebra ut, men självklart var den stängd. Vi tog varsin hamburgare på en stor pub, inte jättegott men heller inte dåligt.
Jag hade egentligen planerat att inte köpa något, men när vi klev in i en skobutik och jag fick syn på dessa så ändrades den inställningen snabbt. Jag har funderat på att köpa dessa skor, men det har aldrig funnits i storlek. Men nu fanns de alltså i storlek, och de var dessutom ett par hundralappar billigare än jag sett dom förut.
Jag ska ta väl hand om dessa bebisar.

Fredag igen

Idag är det fredag; början på helg och roligheter för vissa, vanliga jobbdagar för andra. För mig är det jobb som gäller. Jag ska om några timmar jobba kvällspass igen, imorgon är det frukost-och förmiddagspass, och på söndag är det både morgon och kväll som gäller igen. Jag tror inte att vi kommer göra något speciellt denna helg, men man vet ju aldrig vad som händer.