tisdag

Idag skiner solen och jag är superglad. Igår var jag endast med på idrotten innan jag var tvungen att gå hem. Mådde inte bra och det kändes som att jag hade feber. Imorse mådde jag inte heller så bra och var jättetrött, men mina goa vänner piggade upp mig och jag har skrattat hela dagen. Jag slutade kl 14, men ska snart tillbaka till skolan igen för att ha elevrådsmöte.

Högskoleprov

Igår hade jag fullt upp från morgon till kväll. Kl 9 var det dags för mig att skriva högskoleprovet för första gången. Jag kände mig extremt dum när jag satt där med en massa mattetal jag inte förstod framför näsan, men till mitt försvar så har jag knappt räknat matte på nästan två år. Jag har iallafall nu kollat mina resultat, och det gick bättre än jag trodde! 
Efter högskoleprovet hade jag helst vilat i några timmar, men istället skyndade jag hem, bytte om, och åkte till Arbrå för att fira två vänner som fyllt 18. Vi åt god mat, pratade, åt godis och tårta, drack inte så välsmakande bubbel, och lekte lekar. Vid 00 kom Lukas och hämtade mig, och vi åkte in till stan för att kolla läget. Det var hur mycket folk som helst och jag var den enda av oss två som lyckades ta sig in på krogen, så vi gick och åt gratis pannkaka istället.
Ääääälskar min trenchcoat. Dock var det väldigt kallt att bara ha den igår kväll, frös så jag skakade.
 
Idag är jag trött efter två fullspäckade dagar, men jag har ett rum som behöver städas och läxor som behöver göras. Fast egentligen gör det inte så mycket att jag har saker att göra, det är faktiskt när jag är upptagen som jag mår bäst. Fast å andra sidan skulle det vara väldigt nice att inte ha några läxor, haha.

Fredag i Gävle

Efter skolan i fredags åkte jag till Gävle och spenderade hela dagen där. Åt mat, shoppade lite, och gick på bio. Vi kollade på Insurgent, uppföljaren till Divergent. Filmen var bra, men jag tycker nog att ettan är bättre. Jag såg en topp på Bikbok jag ville ha, men den fanns endast på provdocka och den finns inte på deras hemsida heller. Väldigt frustrerande, den var så himla fin!