Thor

Idag var det inte så kallt, så jag passade på att använda en kjol jag köpte för ett tag sen~
Tjoooooo
 
Min buss kom fram tidigare än den brukar till Suwon, och sen ringde Emily och sa att hon skulle bli en halvtimme sen också ( ≧Д≦) Jag blev ganska irriterad, men något som piggade upp mig var att det först var några tjejer som kom fram och sa att jag var fin, och sen var det tre Amerikanska killar som frågade var jag kom från, och sen "Oh Sweden? Well, we just wanted to say that you look very nice" (。 >艸<) 
När Emily kom så gick vi först och köpte biljetter till Thor 2, och sen åt vi en sen lunch. Vi åt Omuriceeeeee. Efter det gick vi runt i AK och kollade runt och snackade, och sen gick vi och köpte snacks till bion. Vi hade lite svårt att fatta i vilken salong filmen skulle visas, men vi gissade på att det var 2. Vi satt där och kollade på all tråkig reklam, men när filmen började insåg vi att det var fel film.. Vi skyndade oss ut därifrån och frågade en snubbe var Thor visades, och sen kom vi till rätt ställe. Men där tog inte äventyret slut, utan först satte vi oss på fel platser också, det kom två andra som typ "???" och jag typ "NOOOOOförlåttt:((((".
När vi väl kommit tillrätta så kunde vi njuta av filmen, woo.
 Efter filmen gick vi och åt Crêpes!! Denna gång tog jag en med blåbärsglass och cheesecake, oh god
〜( ̄▽ ̄〜)
 
Sennn åkte vi hem, och på vägen hem från bussen mötte jag en snubbe som gick på Samgoe förra året och hans polare. Såhär såg vårat meningutbyte ut:
Han: Oh, Elsa! Hi!!
Jag: Hi!
Hans polare: I love you
Jag: ... Ok, hehe
 
En väldigt random kärleksförklaring av någon jag aldrig träffat förut.. ok ( ॣ•͈૦•͈ ॣ)
bio - crepes - kjol - komplimanger - outfit - rotary - sydkorea - thor 2 - usa - utbytesstudent

Street food

Idag efter lektionen stannade jag i Suwon med Hannah (USA), Mari(Mexico), och Emily(USA)! Först och främst letade vi efter varm choklad och pepparkakor (svenska pepparkakor finns att köpa på vissa kosmetik affärer som säljer internationellt smink). Tyvärr hittade jag inga pepparkakor, men jag hittade varm choklad wooh. Sen stack Hannah och Mari hem medans jag och Emily stannade och åt street food (❁´▽`❁)*✲゚*
Bilderna är tagna från google~
Omnomnom, jättegott och jättebilligt!! Efter käkade vi glass på B&R, mumsmums. Vet inte varför jag aldrig är med Emily???? Vi bestämde att vi ska träffas imorgon, Auxanne och kanske nån mer ska också hänga på :D
Det blir inte att jag byter familj imorgon, utan nästa lördag istället.
 
glass - rotary - street food - sydkorea - utbytesstudent

familj

Glömde nämna det i förra inlägget, men jag pratade med mig kontaktperson idag och han har hittat en ny familj åt mig!!!!!! 
Jag har velat byta familj ända sen i början, men tyvärr har Rotary här hanterat mitt "fall" ganska dåligt och jag har fått vänta och vänta och tjatat och tjatat. Nu äntligen är det dags, jag byter antagligen redan på lördag!
 
Jag vill inte gå in så mycket då detalj om varför jag byter, det skulle inte vara rätt hänga ut min familj på det sättet. Dom är inga dåliga människor, men med vissa personer passar man helt enkelt inte ihop!