torsdag

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej!
 
Jag har ingen bild så ni får nöja er med text. Igår gick jag först i skolan, skrev bl.a svenskaprovet i ordklasser. Det gick... inte så bra. Kände mig säker på allt tills jag kom fram till genus, då blev det kortslutning. Men förhoppningsvis går det bättre imorgon, då är det satsdelar och det känner jag mig mycket säkrare på. På kvällen drog jag hem till Lukas och hjälpte honom med hans arbetsprover, dom blir fett snygga.
 
Idag började jag kl 10 då jag inte hade någon engelska på morgonen, och från 10-12.40 hade jag ledarutbildning med elevrådet. Lärde mig en del och blev fett inspirerad! Helt sjukt vad vissa elevråd arrangerar, vi måste helt klart steppa upp vårt game. Efter utbildningen slutade jag iaf, men hängde kvar i elevrådsrummet en stund och spånade innan jag gick hem.
 
Ikväll kommer våra kusiner hit på middag, och efter det blir det nog gym.

Gym

Hej här sitter jag och spänner mina muskler. Förstår om ni är avis, har jobbat länge på dessa baddare.
Haha nä ok har typ en halv muskel i kroppen. Men om en stund ska jag och syster faktiskt dra iväg till gymmet!! Jag har inte tränat regelbundet sen i höstas pga har varit lat, men nu är det slut på uppehållet. Nu har även snön försvunnit så pass att man kan dra ut och springa utan att riskera livet. Längtar efter att få komma ut och sträcka på benen!
 
Denna vecka har jag två svenskaprov, det ena imorgon och det andra på fredag. Imorgon är det prov på ordklasser och på fredag satsdelar. Är ganska nervös då jag var tvungen att göra omprov på just detta ca 5 ggr när jag gick i 7:an, men det är stor skillnad på mitt dåtida 13-åriga jag och mitt nutida 18-åriga jag. Känner mig hyfsat säker på allt förutom namnen på verbens teman, så istället för att skriva detta inlägg ska jag återgå till plugget.

himlen

Några av de otaliga bilder jag har av himlen. Någon som vet vad fenomenet på femte bilden heter? Det är inte något som hände när jag tog kortet utan regnbågarna var på molnen liksom. Jag har sett det en gång innan också, men det fotot låg på min gamla mobil.