Maxmat

Yo.
 
Det är onsdag eftermiddag och jag är hemma med feber. Jag var i skolan fram till lunch idag, men igår och i måndags gick jag inte alls. Nu får körtelfebern faktiskt ta och ge sig snartttttt. Dock är det antagligen mitt eget fel att jag mår som jag gör. I lördags var jag ut och kom inte i säng förrän klockan närmade sig 5. Sov typ inget den natten men kom ändå inte upp ur sängen förrän kl 14. Resten av dagen spenderades med att vara en godisätande zombie.
 
Innan jag och Lukas åkte iväg på förfest köpte vi med oss maxmat och tog med upp på bolletoppen. Sen satt vi där och mumsade medan vi njöt av utsikten, det var så himla fint. Efter vi ätit drog vi på förfest, och vid 1 gick vi ut en stund på nightlife. Jag drack inget eftersom levern är väldigt känslig när man har körtelfeber, men jag hade kul ändå! Skrattade och dansade så det stod härliga till.

Gul brunch

Idag har jag studiedag och Lukas är ledig, så vi fick sova hur länge vi ville. Vi vaknade vid 10, låg och drog oss en stund och sen gick jag ner och gjorde lite brunch åt oss. Jag hade en vision framför mig att jag skulle duka upp jättefint och fixa en perfekt brunch. Så blev icke fallet. Förstår inte riktigt folk som har 7968 olika grejer när dom äter brunch, hur orkar man allt? Men det är ju när man har massor av gotta på bordet bilderna blir fina. Vi hade gotta på bordet, men inte så mycket. Sen märkte jag att allt var väldigt gult också, haha. Smoothie med mango, ingefära och passionfrukt, äggröra och rostat bröd med jordnötssmör eller smör. Mums.
 
Igår mådde jag bra, och idag mår jag hittills också bra. Tjohoo! Jag har inga större planer för dagen, kanske gå och fika, hämta ett paket på skolan, chilla. 

Smått och gott från Sydafrika

Mamsen och pappsen har kommit tillbaka från Sydafrika och bilderna och deras historier får mig att längta som tusan till Kenya! 27e oktober bär det av, det ska bli så himla spännande. Kan knappt fatta att vi ska åka, det känns väldigt avlägset även om det bara är lite mer än en månad till vi åker..!