Ännu ett collage

Egentligen hade jag tänkt lägga upp detta igår, men blogg.se fungerade inte så det blev inte så. Här har ni iallafall ett collage jag gjorde igår, ser kanske ganska osammanhängade ut - men det finns en tanke bakom, lovar.
 
Igår efter två lektioner tog jag mitt pick och pack och cyklade hem från skolan. Jag har mått halvdåligt i flera dagar, och igår blev det sämre. Under dagen sov jag, degade i sängen och blev överraskad av Lukas som kom en sväng när han hade lång rast på jobbet. Senare på kvällen kom Lukas tillbaks och vi kollade på anime.
 
Idag mår jag fortfarande inte bra, så det blir en hemmadag till. Har lite panik över att vara borta dagar i början av trean, men förhoppningsvis missar jag inte speciellt mycket.

Vid fönstret

När jag tog bilder på lurarna så gick det över till att bli en photosession med mig själv. Fattar egentligen inte hur folk som jämt och ständigt tar bilder på sig själva med systemkamera överlever, så himla hemskt ibland att se sig själv i så hög upplösning. Man ser varje por och liten skavank, haha. Men jaja, jag gillar ändå dessa bilder, ljuset gör så att jag ser ut som en riktig blekfis men mina ögon såg alldeles gröna och fina ut.
Enjoys alla detaljer folks.

Bruna ögon

Här har ni en bild som jag började på under Frankrikeresan, och avslutade dagarna efter jag kommit hem. Jag gjorde den till en tavla, och efter många om och men gav jag bort den till Lukas föräldrar som har fyllt (eller ska snart) fylla 50. Jag velade väldigt mycket fram och tillbaka, jag är inte helt nöjd med tavlan och ville inte riktigt ge bort den. Med tillslut kom den iallafall dit den skulle!
 
Idag har jag åkt fram och tillbaka mellan skolan, vi har haft korta lektioner och ett långt hål. Utöver det har jag inte gjort mycket; försökt rita på en bild jag helst vill ha klar nu på en gång, plockat lite i rummet, legat på sängen. En tråkig dag som gärna får ta slut snart helt enkelt.