Till Närke

Tog en andra springtur igår, denna gång gick det mycket bättre! Det regnade lite, men det gjorde inget. Vissa kanske skulle ha stannat inne, men jag gillar verkligen att träna ute när det regnar. Mysigt!
Mitt ansikte har varit väldigt torrt efter att jag kommit hem, vilket antagligen beror på klimatskillnaden, så igår använde jag en yoghurtmask efter jag duschat. Inget speciellt i den masken, bara Grekisk yoghurt som jag kletar på ansiktet och låter sitta i ca 15 min :)
Idag ignorerar jag det faktum att vi ska åka bil i 4-5 timmar och sedan åka till en stuga i skogen. Klär upp mig för mig själv! Toppen köpte jag i Filippinerna, har inte använt den förän nu haha. Kan ju nämna att den är så fake något bara kan bli, riktiga BOY skulle jag ha behövt betala betydligt mer för  ㅋㅋㅋㅋ
Ser fram emot att träffa farmor och farmor, gudmor (faster) + gudfar! :D Ser också massa fram emot att träffa mamma som är på Qigongkurs, vi ska hälsa på henne på onsdag :)
Hejdå~~~

Inte mycket

Här är min hårfärg för tillfället, lite rosa fast ändå inte.
Här hemma i Bollnäs händer det inte så mycket, det är kallt och grått och lite regnigt. Igår var jag hemma hela dagen, sen på kvällen tog jag en springtur. Det var jätteskönt, men man märker verkligen att jag inte tränat riktigt på väldigt länge. Idag har jag inte heller gjort speciellt mycket, fixat klart med rummet, diskat, dammsugat, kollat på film, läst. Aa. Senare ska jag nog ta en till springtur, kanske kolla på en till film. Imorgon åker jag, pappa, och Alice till sydligare delar för att hälsa på släkt och mamma! 
Kommer hem på torsdag~~

Ett par dagar

Mycket grejer i rummet innan jag åkte :((((((((((((((((((((
En första uppvakning i sverige, en ledsen Elsa i ett väldigt stökigt rum
Det blev värre senare när jag hade ut alla kläder på golvet också :)
Jag hade tid hos tandspecialisten i Gävle på onsdagen, så jag och pappsen åkte dit. Resan fram och tillbaka tog nästan 3 timmar, besöket hos tandläkaren 3 minuter.. :c
Vi tog varsin smoothie, så helt i onödan åkte vi ju inte kkkk~~~ Sen på kvällen träffade jag Emma, Fanny, och Lelle också! Det var jättekul att träffa dom, har saknat dom massa!! Vi pratade i 3 timmar som kändes som 5 min och sen låg jag och Emma på golvet och skrattade åt typ ingenting.
 
Igår cyklade (!!!!) jag till frissan och blekte utväxten + klippte mig + råkade få rosa hår. Vi skulle lägga i en toning efter blekningen och jag ville ha typ champagnefärgat men som vanligt är jag sämst i världen på att förklara så det blev typ rosa. Snygg färg, men inget för mig, så idag googlade jag runt lite och stötte på en c-vitamin hårinpackning. Man krossar ett par c-vitaminstabletter och blandar med schampo (helst typ head&shoulders) och har i håret i två timmar. Jag gjorde två omgångar och har nu en hårfärg som jag inte riktigt kan förklara, men jag gillar den :D
Igår var jag också på fika hos mormor och morfar, därhemma var också 3 kusiner + morbror. Idag gjorde jag hårgrejen, åt sushi till lunch med pappa, läste en massa. Senare ska jag träffa lite polare, vi ska äta middag och ha HP-maraton~~~
 
Funderar på att fortsätta blogga, men just nu är vårat WIFI superdåligt och sitter helst inte vid den stationära datorn då min kära syster skaffat massa virus under detta år, så vi får se hur det blir med det.