halloween

Halloween i Sydkorea:
 
Det finns munkar som ser ut som spöken och pumpor att köpa på Dunkin' Donuts
 
That is all
 
Halloween is indeed a very big holiday in Korea
WOOOOO - halloween - party - rotary - sydkorea - utbytesstudent

Ett berg

Jag och en lärare till WEE-klassen, hon är jättesnäll!
Igår efter lunch fick jag vara med WEE-klassen, vi gick till det lilla berget som ligger bakom skolan. Det var jättemysigt, WEE-klassen är så söt (´⌣`ʃƪ)
 
Idag fick vi prova på första hjälpen i skolan, nästa vecka ska vi tydligen ha någon tävling i det också?? Annars hade vi våra två idrottlektioner ute, och vi spelade inte badminton! Först spelade vi baseboll, och sen spelade vi fotbollsbaseboll. Trevligt trevligt. Sista lektionen fick vi sova i en kvart också :DDDDD Är så himla trött hela tiden, behöver verkligen sova ut. Senaste dagarna har jag sovit mellan nästan varje lektion..(◡‿◡✿) 
 
Imorgon har vi klubb, och jag har bestämt mig för att byta. Mår dåligt när jag tänker på klubbtiden, och så vill jag inte ha det! Ska byta till bakarklubben (som jag inte visste fanns fören idag) Omg, som jag har saknat att baka/laga mat. Jag vill jättegärna lära mig att laga koreansk mat, så jag hoppas på att det inte bara är bakning som gäller.
baka - baseboll - berg - dans - joam - laga mat - rotary - skolavslutning - sydkorea - utbytesstudent

Spenderade pengar

Köpte två album när jag var med Hannah och Mari i Pyeongtaek. Trodde dom skulle vara ganska dyra, men euh näe. 12,000 W (~70 kr) för Block Bs "Very good", och 19,000 W (~112 kr) för U-KISS "Collage"
Mina nya fina skor ( ´͈ ॢꇴ `͈ॢ)・*♡
 ⊹⋛⋋( ՞ਊ ՞)⋌⋚⊹
Parfym i lite annorlunda form, så söt heheheh
Gosigaste halsduken i världshistorien(づ ̄ ³ ̄)づ
 
Detta är några inköp jag gjort senaste tiden (inte alla..). Hahahah ok jag köper alldeles för mycket saker men whateverrrrr jag kom inte hit för att spara pengar (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧