Mötet

Fick massa info på mötet, bl.a om lite resor vi ska göra. Vi ska till Seoul, Jeju Islands, Busan, och Japan/Taiwan/Filippinerna/Kina/Nå mer land. Jag fattar inte riktigt vad han menade, om vi ska till alla länderna eller om vi får rösta om ett och väljer det. Jaja, spännande! Annars var mötet ganska tråkigt, och i början ganska awkward. Alla verkade känna varandra?? Idk. Frågade en tjej sen iaf och hon sa att många går på samma skola. Det var 4 utbytesstudenter från Frankrike, tre från USA, två från Taiwan, två från Brasilien, två från Mexico, också lilla jag.
Efter mötet åkte jag och appa och åt lunch, och sen åkte jag hem och han till affären. Klockan är nu ca 16:43 och jag har supertråkigt. 
rotary - sydkorea

Ris

Dagens middag: ris m. risblandning i tofuhattar el. rullat som bollar. Enkelt, men väldigt gott! Vi käkade kiwi också mmmmmmmmm.(✿ ♥‿♥)
 
Youngim fick mig att göra "Gwyomi" och "Buingbuing" imorse, oh god det var så pinsamt. Sen vill alla veta om jag har en pojkvän eller om jag vill ha en pojkvän och vilka jag tycker ser bra ut. Det är så pinsamt när dom frågar typ "DO U THINK HE'S HANDSOME???" och personen i fråga står typ en meter bort och hör allt \(///Σ///)\ OCH EXTRA PINSAMT ÄR DET OM MAN VILL SVARA NEJ. Annars så var skolan jättetråkig (förutom rasterna), fattar ingenting om nånting nånstans så jag sitter och sitter.
 
Meeeen imorgon ska jag och appa på ett Rotarymöte i Suwon! Woho jag kommer få träffa andra utbytesstudenter, och även få mer info om lektionerna i Anyang. Tyvärr ska Signe inte komma, så jag får inte träffa henne :(
ris - sydkorea - tofu

Underbara

Två lappar jag fick från Yu Jin, hon är så söt och snäll ksjhdksjhd ヽ(;▽;)ノ
Alla är så snälla och jag vill bara krama om dom och säga hur mycket jag gillar dom och vilket fantastiskt jobb dom gör. Många bor på skolan och då tvingas dom plugga till kl 00:00, jag förstår verkligen inte hur dom klarar det. 
 
Idag har det regnat och åskat massa :(((((((((( Superhöga muller och massa blixtrar HOW ABOUT NO. 
Men idag hade vi klubbtid de två sista lektionerna! Jag var med dansklubben, KJSHDKAJHSD jag suger. Dom var tvugna att visa stegen massa gånger för att jag skulle komma ihåg ;__; Jag vill vara med i dansklubben samtidigt som jag inte vill, det känns som att jag förstör för alla andra.
 
Fick även reda på idag att jag inte får följa med till Suwon imorgon? Lärarna tycker att det kan vara för "farligt". What