En drös bilder

Fin morgon för några dagar sen.
Igår vad det födelsedagsfirande för Matilda som fyller år den 1:a!
Vi åt världens godaste nutellapannacotta, mmmmm. Vi satt också och snackade i flera timmar och åt tonvis med chips. Mysigt!~~
Idag var det somsagt Julskyltning på stan. Jag gick dit med mamma, Alice, mormor, Taine, Matheus, och Taines värdpappa Hans. Vi gick runt och kollade i alla stånden, frös, letade efter en stjärna att hänga upp i fönstret, och köpte lite grejer.
Efter julskyltningen var det dags för lussebullebak! Att äta en nybakad lussebulle och dricka julmust till är bäst. Det är första gången jag dricker julmust på ca 2 år! Det finns ju inte i Korea :)
 

이제 겨울이지?

Nu är det vinter, va?
Vaknade upp imorse och möttes av ett fantastiskt ljus, så drog på mig min systers dunjacka och tog lite bilder. Så himla härligt!
 
De senaste dagarna har jag ritat en massa och också pluggat en del. Imorgon är det första advent = julen kan officiellt börja! I helgen ska vi julpynta, gå på julskyltningen i Bollnäs, och baka lussebullar. <3

Saker

Tjenahejhallå! 
Chill dag i skolan idag, 8-11. Övriga veckan har också varit chill. Jag har ett uppehåll i träningen då jag har ont i benhinnan på vänstra benet, och vill absolut inte att det ska bli värre.
Hade på mig en topp från Topshop jag inte använt förr. Gillar den, simpel som den är. Dock har jag märkt att axalbanden är för långa för mig, toppen åker ner hela tiden vilket inte är så trevligt, så ska korta av dom lite.