Spring

Förlåt för denna bloggtorka, men för tillfället har jag noll inspo eller ork till bloggen. Jag har börjat skriva några inlägg då och då, men jag tar inga bilder och ett inlägg utan bilder känns bara tråkigt. Men denna lediga dag tar jag mig i kragen och slänger upp ett inlägg ändå.
Här ovan ser ni mina nya skor, älskar dom. I måndags var det dags för Grillnatta här i Bollnäs, vilket betyder att butikerna har öppet på kvällen, det serveras mat, bjuds på underhållning, och sist men inte minst; rea!! Jag har behövt nya skor att springa i ett tag, och högst upp på listan stod ett par nike free. Därför blev jag överlycklig när jag hittade dessa på Intersport med nedsatt pris och i min storlek, tjohoo! Jag har redan hunnit använda dom ett par gånger och dom är supersköna.

En söndag i Paris

Denna dag hade vi tänkt gå och kolla på massa sevärdheter, men vet egentligen inte om det blev så många haha. Det blev inget Louvren då kön var hur lång som helst, så vi tänkte att vi istället kunde köpa biljetter online och sedan smyga dit på måndagmorgonen innan flyget.
Vi gick i Louvrens butik, och sedan följde vi bara strömmen av folk som gick. Vi hade redan bestämt oss för att inte åka upp i Eiffeltornet, så istället åkte vi i ett pariserhjul och bjöds på en fin utsikt där istället.
Vi gick i en evighet, och sen kom vi äntligen fram till Eiffeltornet. Det är så himla stort! Alla människor ser ut som små myror när dom tar sig upp för trapporna. Vi åkte som sagt inte upp, utan nöjde oss bara med att kolla.
Efter Eiffeltornet var vi utsvultna, så vi gick ut på jakt efter lunch. Vi hamnade tyvärr i ett område där det endast fanns svindyra restauranger, så efter en lång stund var vi tvugna att nöja med det billigaste vi kunde hitta. Efter vi ätit hittade vi en gata full av butiker, så vi gick runt där i ett par timmar.
Till middag hade vi kollat upp en restaurang som hade fått jättefina recensioner; Roomies. Vi hade kollat upp vilket station vi skulle hoppa av på och adressen och hela alltihopa. Vi hittade rätt, blev överlyckliga, men blev sedan snabbt besvikna när vi insåg att restaurangen var stängd på söndagar. Vi båda blev väldigt irriterade och började surmulna gå på jakt efter en annan restaurang, och runt hörnet hittade vi en räddare i nöden. Där låg en supergullig liten hamburgerrestaurang vid namn L'Artisan du Burger. Där åt vi supergoda burgare, och Rebecca valde en med ett svart bröd. Smaken skilde sig inte speciellt mycket från det vanliga brödet, det var bara lite saltare.
 
När vi kommit hem slappade vi bara på rummet och gjorde oss klara för måndagens hemfärd.

En lördag i Paris

Vår resa till Paris började tidigt, kl 4 ringde alarmet. Efter en taxitur, en lång tågtur och ytterligare en taxitur kom vi fram till vårt vandrarhem. Vi bodde på Generator, en kedja som har superfina designervandrarhem. Vi hade eget rum med dusch och toalett, så för oss var det egentligen som ett hotell. Vi åt lunch på en random restaurang, gjorde oss iordning, och drog iväg ut på Paris gaotr. Vi åkte till Marais, irrade runt, kollade i butiker och letade efter bra shoppingställen.
Vi gick tills vi fick ont i fötterna, åt glass, gick vilse, och åkte besegrade tillbaka till vandrarhemmet. Där åt vi middag, och sen drog vi upp på rummet för att göra oss iordning. Vad som hände resten av kvällen vet ni redan; vi låg på rummet och åt choklad i snygga kläder och rött läppstift.