Artikel

Idag var jag med i Ljusnan (lokaltidningen woo). Jag tycker att intervjun blev bra, men dom glömde att länka till min blogg vilket jag är lite besviken över, oh well! Han som intervjuade mig ville att jag skulle skriva mitt namn med hangul och ha det som skylt, ja ni ser ju på bilden, men jag är lite osäker på hur mitt namn stavas. Det kan antingen vara ㅈ eller ㅅ, och jag vet inte riktigt hur man placerar tecknen i första delen. Jag håller tummarna på att det inte sitter någon korean någonstans och skrattar åt mig.
ljusnan

Växbokvarn

Idag har jag varit på Växbokvarn och köpt lite grejer bland annat. Första och andra bilden är presenter till mina värdfamiljer, varav sakerna på första är köpta på Växbokvarn. Tefatet på sista bilden köpte jag också på Växbokvarn, men det är till mig själv!
Jag har också köpt en bok som handlar om Sverige, och Sverigeflaggor att ge till mina värdfamiljer. Jag ska köpa lite godis och kanske kaviar eller liknande också, sen får vi se om jag köper något mer.

Närcon

Närconbandet och en katt som var alltför söt för att inte köpas
 

Närcon var kul, det var varmt och det var en massa folk. Vi åt mycket glass och gick sjutusen mil. Jag cosplayade som sagt, tog inte själv någon bild men däremot gjorde andra det. Hittar jag en bild kanske jag visar.
 
 
 
närcon