Aloha

Hejhejhejhejhej!
 
Familjen åkte hem i söndags, tråkigt att dom åker, men nu är det ju inte speciellt långt kvar tills jag kommer hem (BLANDADE KÄNSLOR TILL TUSEN)
Mer bilder från de dagar familjen var här får ni när jag har ork till att redigera dom.
 
Igår gick jag inte till skolan då jag vaknade och bara ville spy, mådde prupp resten av dagen och kunde knappt äta. Idag gick jag till skolan, gick hem och åt lunch, och åkte sen till Suwon för att plugga med utbytisarna. Vet inte om jag skrivit om det men vi pluggar tillsamman varje tisdag~
Mamma och pappa hade med sig mina bebisar! Reunited at last<3 Fick en fin present av skorna, skavsår, men det gör inget :))))
Vi skulle ju somsagt plugga, men alla andra tjattrade på som höns och det blev svårt för mig att plugga när Cha Eun bombaderade med mig om frågor om Europa och Sverige x3 Cha Eun är en av killarna jag och Hannah var med i Seoul för ett par veckor sen, om ni kommer ihåg :)
 
Nu ska jag snart ut och springa, och sedan kanske slå på en rulle.
Imorgon går jag inte till skolan, på torsdag går jag inte till skolan, på fredag går jag inte till skolan, nästa vecka på måndag går jag inte till skolan, nästa vecka på tisdag går jag inte till skolan. Alltså ingen skola på en vecka. Varför detta? Jo, onsdag-fredag har dom sina exams, och min nya lärare säger att jag inte behöver gå till skolan. Veckan efter har alla två dagars lov. Tjolahopp! Efter det är det bara ca en månad kvar tills vi utbytisar slutar gå till skolan, och sedan inte långt kvar alls tills jag åker hem. Panik!