Aloha

Hejhejhejhejhej!
 
Familjen åkte hem i söndags, tråkigt att dom åker, men nu är det ju inte speciellt långt kvar tills jag kommer hem (BLANDADE KÄNSLOR TILL TUSEN)
Mer bilder från de dagar familjen var här får ni när jag har ork till att redigera dom.
 
Igår gick jag inte till skolan då jag vaknade och bara ville spy, mådde prupp resten av dagen och kunde knappt äta. Idag gick jag till skolan, gick hem och åt lunch, och åkte sen till Suwon för att plugga med utbytisarna. Vet inte om jag skrivit om det men vi pluggar tillsamman varje tisdag~
Mamma och pappa hade med sig mina bebisar! Reunited at last<3 Fick en fin present av skorna, skavsår, men det gör inget :))))
Vi skulle ju somsagt plugga, men alla andra tjattrade på som höns och det blev svårt för mig att plugga när Cha Eun bombaderade med mig om frågor om Europa och Sverige x3 Cha Eun är en av killarna jag och Hannah var med i Seoul för ett par veckor sen, om ni kommer ihåg :)
 
Nu ska jag snart ut och springa, och sedan kanske slå på en rulle.
Imorgon går jag inte till skolan, på torsdag går jag inte till skolan, på fredag går jag inte till skolan, nästa vecka på måndag går jag inte till skolan, nästa vecka på tisdag går jag inte till skolan. Alltså ingen skola på en vecka. Varför detta? Jo, onsdag-fredag har dom sina exams, och min nya lärare säger att jag inte behöver gå till skolan. Veckan efter har alla två dagars lov. Tjolahopp! Efter det är det bara ca en månad kvar tills vi utbytisar slutar gå till skolan, och sedan inte långt kvar alls tills jag åker hem. Panik!

Full rulle

På flygplatsen! Ser störd ut för jag grät :D
Torsdag:
Vi åkte från flygplatsen till hotellet, på kvällen åt vi middag på Ba Pool och sen åt vi glass på BaskinRobbins.
 
Fredag:
Åkte till Joam, besökte skolan (KAOS, alla skrek och skulle titta, familjen tyckte det var jättekul), tog en promenix runt i Joam, familjen tog en tupplur (jetlag), vi åt middag tillsammans med appa, Gun Mo, Yu Jin, + min gamla värdfamilj.
Lördag:
Vi tog oss från Suwon till Baran med hela vår packning (vi skulle byta hotell till ett annat), vi åt lunch tillsammans med familjen i Hyangnam.
Vi åkte till Jebu-do (samma ö som jag åkte med gamla appa till i september nån gång): Vi matade fiskmåsar, gick  runt, hade det trevligt.
Vi åt middag på en restaurang som hade massa djur på baksidan (hundar, kaniner, höns, nykläckta kycklingar, killingar). Efter det tog sig familjen från Joam till vårt nya hotell i Doksan (område i utkanten av Seoul). Efter en del förvirring och irritation blev vi räddade av en kille som egentligen jobbade, men han såg hur förvirrade vi såg ut och kom fram och frågade om vi behövde hjälp! Hero of the day :D
 
Just nu ligger familjen och tar en sovmorgon, men jag kan inte sova så istället passade jag på att skriva ett inlägg. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men det blir nog kul!~~
 

Glader

Chillar på hotellet woooop
Nu är familjen Ringvall samlad! Efter att ha virrat runt en stund på flygplatsen hittade Edvin mig, och efter ca 30 min kom resten av familjen (dom åkte olika plan). Jag grät, gjorde massa fula ljud, och kunde inte fatta att dom verkligen är här!! 
Innan vi lämnade flygplatsen käkade vi lunch på McDonalds, efter att ha korsat halva jordgloben kändes det inte rätt läge att introducera familjen till Koreas matvärld.
Egentligen skulle vi ha haft hyrbil här, men man måste tydligen ha internationellt körkort (som hyrbils företagen inte sagt nånting om??) så så blev det inte! Istället blev det att vi tog bussen in till Suwon, och sedan taxi till vårat hotell. 
 
Just nu ligger hela familjen och sover sött (jetlag woop), men vid kl 17 (den är ca 15.45 nu) ska jag väcka familjen och vi ska ut och käka middag. Vad det blir har jag inte riktigt bestämt en, men nånting koreansk iallafall!