Fräknigt

Min barndomskompis tog lika som jag studenten i juni och då frågade mamma mig om jag inte kunde måla en tavla till henne som en del av vår studentpresent. Jag hade fullt upp innan studenten så hade inte tid att måla tavlan då, och sen åkte jag till Indonesien en månad och sen ville jag spendera så mycket tid som möjligt med Lukas innan han flyttade, men nu äntligen har jag målat tavlan! 
Egentligen tycker jag att det är lite jobbigt att måla tavlor och ge bort, tänk om personen hatar den men inte vågar säga något? En jul för något år sen gav jag bort fyra tavlor och det var inte förrän jag la fram dom under granen som jag insåg vilken dum idé det var. Menmen! Förhoppningsvis uppskattas denhär tavlan, och om inte så får hon väl göra vad hon vill med den haha.
På alla tjejer jag målar så är fräknar ett måste. Verkligen älskar fräknar och önskar att jag själv hade fler. När man målar så tycker jag alltid att saker som fräknar och födelsemärken ger bilden mer liv, så jag lägger som sagt nästan alltid till något sånt. 

Suede

Alltså kolla på domhär skorna, är dom inte det finaste ni någonsin sett? Fick dom i födelsedagspresent av världens bästa pojkvän <33 Jag fyller ju egentligen inte år förrän nästa vecka, men eftersom Lukas flyttat så fick jag dom lite tidigare. 
När jag provade dom första gången ville jag aldrig ta av dom igen. Gick faktiskt runt och städade i dom för ville inte ta av dom haha, älskar dom så mycket. Längtar ihjäl mig tills jag ska använda dom på riktigt och inte bara gå runt med dom på mitt rum.

Tisdagsthrowback

Idag är det tisdag för er som missat det och jag har bara varit hemma. Jag har klippt gräset, chillat och ritat. Tog en tupplur också, älskar tupplurar.
När jag ritar så använder jag min gamla skoldator då jag inte kan använda Paintool SAI på macen. Går finfint förutom att färgerna inte är bra på skoldatorn, så när jag sedan för över bilden till macen för att behandla den lite i photoshop så ser färgerna helt annorlunda ut. Tycker verkligen att företaget som har SAI borde fixa så att man kan ha det på mac också :( Min goa lilla ritplatta har jag haft i hela 8 år nu faktiskt, gamla bettan. Kommer ihåg när jag fick den, var helt lyrisk. Innan hade jag bara ritat med datamusen och ni som provat på det vet ju att det inte precis är någon höjdare, men det gick. 
Sitter och kollar igenom gamla bilder nu och alltså åh, blir sentimental. För er som inte vet det så hade jag en youtubekanal vid namn ElsaoSuris när jag var yngre som jag levde för. Filmade när jag ritade, redigerade, la till musik och laddade upp det hela på youtube. Jag var verkligen urusel och skrev med jättedålig engelska, men har minsann lyckats skrapa ihop 10,000 views på en av dom haha.
Denhär godingen ritade jag när jag var 11 eller 12 hahahahah. Kommer ihåg att jag verkligen var jättenöjd och ville visa den för alla.
Denhär är från 2009 så dår var jag alltså 13 tror jag. Hittade på en karaktär som hade regnbågshår och enorma huggtänder, väldigt sofistikerat.
Samma karaktär ett år senare, fast denna gång utan hår. Exakt hur den skulle se ut var inte så viktigt tydligen.
 
Hundar var grejen på den tiden som ni ser, det var i princip det enda jag ritade under 4 års tid. Dom fick gärna vara rosa eller blå och ha hattar på sig eftersom jag tog min inspiration från spelet Hundparken som fanns på SVT på den tiden. Man var en liten pixelhund som kunde bajsa, gräva efter ben och ha på sig hattar, mycket spännande.