Fredag

Hade faktiskt tänkt skriva ett inlägg och ladda upp bilderna igår, men det fungerade tydligen inte så här får ni gårdagens bilder idag istället.
 
Jag är (nästan) förkylningsfri och har gått i skolan två dagar. Eller det har jag ju egentligen inte, igår var jag ledig från de två lektioner jag hade eftersom en lärare var sjuk och en andra behövde man inte komma på om man var klar med sitt arbete. Chill liv. Jag var en sväng på skolan ändå för ett möte med elevrådet och C.L.Seifert. Efter mötet gjorde jag tråkgrejer, pluggade och sov typ.
 
Idag har jag bara haft en lektion och två kenyamöten. En lektion var inställd för läraren vabbar, en annan behövde man inte komma på om man var klar med uppgiften. Den uppgiften är förövrigt en av de sämsta jag någonsin skrivit, ville typ skriva ett förlåtbrev på slutet av den. På våra två kenyamöten förberedde vi oss inför kulturpresentationen vi ska ha, vi har valt att presentera julafton. Vi ska bl.a. dansa kring en julgran (elr julträd, finns nog inga julgranar därnere) och jag är fett taggad haha. 
Efter skolan läste jag lite, sen råkade jag ta en tupplur i ett par timmar hehe. Blir alltid så himla trött på eftermiddagarna nuförtiden, damn you körtelfeber.