Missförstånd

Ett par bilder från denna not so lyckade kväll. Jag och Rebecca har i veckan sett några affischer som talade om för oss att på lördag (idag alltså) så skulle det bjudas på elektromusik i fortet. Vid 22 drog vi till fortet och förväntade oss att en DJ av något slag skulle spela, kanske det skulle bli en fest? Icke sa nicke mina vänner, vid scenen som finns i fortet bjöds vi istället på covers av en osammanhängande blandning låtar. De som framförde det hela var en grupp ganska tondöva småtjejer med ett kompband. Det var inte det bästa jag hört om vi säger så, ville helst sjunka genom jorden när de gång på gång hamnade i otakt och sjöng fel. Men de vågade iallafall, A for effort brudar. 
Efter att ha andads in ca 7 kg cigarettrök (rökning i folksamlingar, skärpning fransmän) gick vi och tog varsin glass istället. Det va fett gott.
mormor

Vad trevligt det var att få skypa med dig igår!!
Det verkar inte vara något hålligång ställe precis,men det händer väl inte så mycket i Bollnäs heller fast lite mer att göra finns det absolut.
Förstår att du längtar hem och efter mammas o pappas mat.Det är ju helt sjukt att ni får så lite o dåligt där.Nu kan du dock börja räkna ner dagarna och se fram emot Paris och hemresan till Bollnäs.
kramar/mormor

Svar: Jaa det var det :)Nää men hemma har jag iallafall kompisar osv :)
Kram!
None None