Victoriasjön

Igår efter vår skoldag åkte vi till Victoriasjön i tid för att se solnedgången. Tråkigt nog var det väldigt molnigt, så det blev inte riktigt den solnedgång vi tänkt oss. Men det var väldigt fint, innan det började åska dvs :)
Jag har lämnat bilderna som dom är och knappt redigerat alls, för solnedgångar är så fina ändå. 
Efter en liten stund började mörka moln rulla in och jag fick lite panik. Ju lägre solen sjönk desto mer rosa blev himlen. Tillslut var hela himlen rosa och när vi tog bilder på oss själva blev vi helt rosa, ganska freaky. När ljuset blev rosa började det också blixtra supermycket, och jag som är väldigt rädd för åska började typ gråta haha. Fick för mig att jordens undergång var på G. När det blev alltför mörkt åkte vi tillbaks till hotellet och jag la mig på sängen med hög musik för att stänga ute smällarna. Som tur var så höll åskan inte i sig så länge, så jag behövde bara vara rädd en kort stund. På kvällen hände inte så mycket. Vi åt middag och sen hade vi giffelfest för att fira att jag och Isabelle hade namnsdag. Mumma.
 
Idag, lördag, har vi inte varit på skolan utan vi har varit på utflykt. Vi har åkt till ekvatorn, en fiskarby och till en stor stenformation. Jag orkar inte ladda upp bilderna därifrån nu, jag gör det kanske imorrn istället. Efter utflykten åkte gruppen till en pool och badade, och just nu är dom på ett köpcentrum. Jag mår dock inte speciellt bra, så jag valde att stanna på hotellet. De senaste två dagarna har jag knappt kunnat äta, så fort jag äter lite så blir jag mätt direkt och fortsätter jag äta blir jag illamående. Vet inte riktigt vad det beror på, men eftersom jag knappt kan äta så blir jag snabbt trött och utmattad. Håller tummarna på att det går över fort.
mormor

Vilka fantastiska naturbilder!
Så skönt att få höra av dig men inte så roligt att du inte mår bra.
Hoppas verkligen att det är övergående så att du får ut något av resan!
Jag skickade ett sms igår kväll o grattade på namsdagen,men det funkade kanske inte?
Håller alla tummar o"tår" att du piggar på dig!!!!!
Krammmmmmmmmmmmar/mormor

Svar: Jag fick ditt sms mormor, tack så mycket!Kram
None None