Wifi är tillbaka

Efter flera dagar utan wifi är det nu tillbaka, tjoho! Ingen aning vad som var fel med det, men igår kom en snubbe hit och pillade lite med routern, tog den med sig, och kom sen tillbaks med den ikväll.
 
Idag har Rebecca jobbat på förmiddagen, efter det åt vi lunch och gjorde oss sen iordning. När vi färdiga gick vi till turistbyrån för att fråga om transport till en större stad i närheten. Eller ja, nära och nära, det tar ca 3 timmar att åka dit. När vi fått lite busstabeller och svar på några frågor gick vi iväg och handlade. Efter handlingen stationerade vi oss på Mcdonalds i ett par timmar, innan vi gick hem då Rebecca skulle jobba igen. Jag har nyss ätit en middag som jag skulle vilja likna med de påhitt man stöter på i en skolmatsal, och ska snart träna lite. 
Imorgon planerar vi att kanske ta oss iväg till storstaden som ligger 3 timmar bort, Brest. Vi får se hur det går, vi förstår oss inte riktigt på busstabellerna som är onödigt komplicerade.
 
På bilderna ovanför ser ni blombusken som växer alldeles utanför köket. Blommorna går i olika pastellnyanser och är så himla fina.
mormor

Jag tycker att det ser ut som Hortensior utan för ert fönster,jättehärliga färger verkligen.
Hoppas att ni kan ta er till Brest och att ni sedan hittar tillbaka,ha ha!
Hur går det med språket?
kramar/mormor

Svar: Vi åker inte idag, utan någon annan dag istället.Sådär, haha
kram
None None