Läget just nu

Hej allihopa!
 
Vi är nu inne på dag 3 utan wifi, och tror tyvärr inte att det kommer komma tillbaka på ett bra tag. Räddaren i nöden är McDonalds, idag gick vi hit för första gången efter att vi besviket upptäckt att inga bussar går på söndagar och mataffärerna är stängda. Vi tänkte bara ta en varsin sundae, men blev glatt överraskade när vi märkte att de också hade wifi.
Läget just nu är sådär, mycket hemlängtan från både mig och Rebecca och vi är ganska missnöjda med vår handledare. Men vi försöker hålla humöret uppe och försöker hitta på saker att göra. 
Midsommarhelgen har inte bjudit på något  speciellt, vi har chillat lite på stranden, tagit promenader, läst böcker samt jobbat lite. Inte en jordgubbe i sikte och vi fortsatte med vår påtvingade ägg och yoghurtdiet.
Ikväll händer det äntligen något kul, det är en musikfest i stan. Det är mest lokala musiker, men der blir säkert toppen ändå!
Jag har skrivit ett och annat inlägg under dessa dagar, så nästa gång vi kommer tillbaka till donken tar jag med datorn och delar med mig!
mormor

Vilken tur att det finns McDonalds med wifi så du kan fortsätta att skicka fina bilder, du skämmer verkligen bort oss!
Handledaren är det en kvinna eller man?
Var det skolan som ordnade den här platsen eller?
Tur ändå att du kan hålla humöret uppe!
Men du måste äta annat än yougart o frukt även om ägg innehåller det mesta så behöver du riktig mat så du inte får migrän.
kramar från en bråkig mormor

Svar: Han är en man, och det är han som ordnat platsen. Finns inte så mycket annat än frukt och yoghurt när ingen lagar middag, så det är det vi får nöja oss med :)Kram
None None

mormor

Var det inte skolan i grunden som efter frågan om intresse fanns att åka till Frankrike?
Ingick inte mat och boende emot att ni arbetade?
Då borde ju också middag ingå eller?
Det kan ju inte vara meningen att ni skall behöva betala för maten!!!!
kramar/mormor

Svar: Skolan frågade om jag var intresserad, men det är inte skolan som anordnar det. Jo, så är det. Det finns ett skafferi där vi får ta mat ifrån, men det finns inte mycket där så det är svårt att laga något.kram
None None