Gator

Tre bilder från Concarneau, väldigt fint och mysigt! Översta bilden är från stadens turistmagnet, ett gammalt fort. Man kan gå in dit, och därinne finns det fina gator med mysiga butiker. De andra bilderna är från dagens promenad till mataffären, solen stekte på och vi som tyckte vi varit duktiga när vi tagit på oss varma kläder ångrade oss ganska snart. På mataffären gick vi runt i nästan två timmar, den var gigantisk och hade ca allt. Jag köpte musli (ekologisk, yey), yoghurt, smoothie, salami, kex och handkräm. Min frukost är räddad! 
Sen vi kommit tillbaka från handlingen har vi inte gjort mycket, suttit och chillat, druckit smoothie. Imorgon och på torsdag är vi lediga, vet inte riktigt vad vi ska hitta på då. Kanske drar vi till stranden.
Enjoy två gamla bilder på mig för att bryta denna byggnadstrend.
mormor

Har varit in på nätet och kollat på många bilder från stället,verkar hur mysigt som helst,med en gammal och ny del och härliga stränder.Men det var inte så lätt att hitta i atlasen.En liten röd prick men den tredje stora fiskehamnen stod det att läsa när jag kollade opp info.om platsen,en riktig turist-magnet tydligen.
Man kan nog tro att du är en liten fransyska Elsa!
kramar/mormor


Svar: Det är jättefint!Kram :)
None None