Bussresa

Idag vaknade vi hyfsat sent, åt en sen frukost, och sen gjorde vi oss iordning och jag skypade lite med Lukas. Efter det bestämde vi oss för att åka buss. Så det gjorde vi. Vi gick till en hållplats och kollade på kartan, sen åkte vi iväg med första bästa buss. Bussen åkte till en återvändsgränd, och det var tydligen slutstationen så vi fick hoppa av. 5 minuter senare hoppade vi på en annan buss, som tog oss tillbaka till samma ställe vi började haha. Efter den rundturen blev vi hungriga, så vi gick tillbaka till vandrarhemmet och åt lite. Vi var dock inte nöjda med vår lilla utflykt, så vi gick tillbaka till busstationen och tog en buss vi sett skulle ta oss till en udde.
När vi kommit fram tog vi lite bilder innan vi gick ner till havet.
Utkiksplatsen låg på andra sidan viken, så vi kunde se vandrarhemmet därifrån. Det var jätteskönt att sitta på muren som fanns där och bara njuta av havsvinden i håret och solen i ansiktet. 
Efter en stund gick vi tillbaka till busshållplatsen där vi sedan väntade i 40 minuter på bussen med stekande sol, inte det mysigaste jag varit med om kanske. 
mormor

Idag är det ju midsommarafton här hemma och jag var med dina kära föräldrar och Mats o Maja till Växbo och kollade firandet där och det blev det obligatoriska fikandet också naturligtvis.Alice och morfar var inte med av olika anledningar.
Senare åt vi midsommarbufe´ hemma i Häggesta.
Det blev en trevlig afton för oss men saknade dig och Edvin naturligtvis!
Kramar/mormor

Svar: Saknade växbohäng på min midsommar, det är alltid så mysigt att åka dit. Jag saknade er också!Kram
None None

mormor

Buss hit och dit var temat för dagen lite havsbris,utsiktsplats ,väntan och en stekhet sol.Kanske inte den bästa lediga dagen men en annorlunda sådan?
kramar i massor/mormor

Svar: Kram!
None None