20/6

Det är lördag kväll och jag lyssnar på den enda låten jag har på datorn: Empire State Of Mind med Jay-Z och Alicia Keys. Framför mig har jag ett sorgligt försök till lite variation i tillfällets påtvingade diet. Denna vecka har jag levt på yoghurt, frukt, ägg, bröd (baguette,såklart), kex, samt en och annan bar. Jag saknar mammas och pappas hemlagade mat till tusen, och med det väldigt limiterade skafferiet vi har tillgång till finns det inte mycket jag kan koka ihop själv.

Jag är nyss hemkommen från vad som antagligen var mitt livs hittills bästa promenad. Efter att ha suttit stilla hela dagen bestämde jag mig för att snöra på skorna och gå ut en stund. Jag följde strandpromenaden som verkar fortsätta hur långt som helst, och njöt av kvällssolen i ansiktet och havsbrisen i håret. Då och då gick jag ner till havet och satte mig i sanden eller på klipporna, och med Coldplays album Parachutes i öronen hade jag denna resas (hittills) helt klart bästa stunder.

På vägen såg jag flera som satt på stranden eller på klipporna och åt medtagen middag, det såg så himla härligt ut! Jag och Rebecca måste göra det, minst en gång (helst typ varje middag).

 
 
 
mormor

Vilken härlig färg du fått!
Förstår att det är härligt att kunna tillbringa tid vid havet,att promenera och jogga (kanske) och känna doften och vinden,underbart!
kramar/mormor


Svar: Kram!
None None