En söndag i Paris

Denna dag hade vi tänkt gå och kolla på massa sevärdheter, men vet egentligen inte om det blev så många haha. Det blev inget Louvren då kön var hur lång som helst, så vi tänkte att vi istället kunde köpa biljetter online och sedan smyga dit på måndagmorgonen innan flyget.
Vi gick i Louvrens butik, och sedan följde vi bara strömmen av folk som gick. Vi hade redan bestämt oss för att inte åka upp i Eiffeltornet, så istället åkte vi i ett pariserhjul och bjöds på en fin utsikt där istället.
Vi gick i en evighet, och sen kom vi äntligen fram till Eiffeltornet. Det är så himla stort! Alla människor ser ut som små myror när dom tar sig upp för trapporna. Vi åkte som sagt inte upp, utan nöjde oss bara med att kolla.
Efter Eiffeltornet var vi utsvultna, så vi gick ut på jakt efter lunch. Vi hamnade tyvärr i ett område där det endast fanns svindyra restauranger, så efter en lång stund var vi tvugna att nöja med det billigaste vi kunde hitta. Efter vi ätit hittade vi en gata full av butiker, så vi gick runt där i ett par timmar.
Till middag hade vi kollat upp en restaurang som hade fått jättefina recensioner; Roomies. Vi hade kollat upp vilket station vi skulle hoppa av på och adressen och hela alltihopa. Vi hittade rätt, blev överlyckliga, men blev sedan snabbt besvikna när vi insåg att restaurangen var stängd på söndagar. Vi båda blev väldigt irriterade och började surmulna gå på jakt efter en annan restaurang, och runt hörnet hittade vi en räddare i nöden. Där låg en supergullig liten hamburgerrestaurang vid namn L'Artisan du Burger. Där åt vi supergoda burgare, och Rebecca valde en med ett svart bröd. Smaken skilde sig inte speciellt mycket från det vanliga brödet, det var bara lite saltare.
 
När vi kommit hem slappade vi bara på rummet och gjorde oss klara för måndagens hemfärd.
mormor

Trevligt att få se delar av Paris, många fantastiska byggnader och utsikten från pariserhjulet måste ha varit häftigt.Otur det där med att det är stängt på Söndagar lite här och där vad jag förstått sen tidigare i bloggen. Nåväl så behövde ni inte svälta i alla fall! Vill tilägga att bilden från förra inlägget där du tar dig upp på den randiga pelaren är jätte-häftig!
kramar/mormor